Risotto italià

Ingredients
  • 1 tassa d'arròs
  • 2 tasses d'aigua
  • 1 mica de safrà
  • 50 g de ceba picada
  • 150 g de xampinyons
  • 60 g de mantega
  • 2 patates
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 copeta de vi blanc
  • 2 pastanagues
  • 1 pebrot verd
  • 1 mica de pebre negre
  • Assaonador d'orenga i ceba
  • 100 g de formatge ratllat
  • 1 mica de sal
Preparació

Ofeguem en la mantega, la ceba, el pebrot verd, les pastanagues, els tomàquets pelats, els xampinyons i les patates ja rentades i tallades a trossets. Afegim l'arròs que s'ofega també.

Afegim l'aigua, el vi i condimentem amb sal, pebre, safrà i el condiment d'orenga i ceba. Ho deixem coure durant uns 20 minuts.

Quan l'arròs està al punt, empolvorem amb el formatge ratllat i servim immediatament perquè no es refredi.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barreja de bolets

Pebre negre