Salsa de pebre blanc per a carns

La preparació d'aquesta salsa és molt simple, només necessitarem 5 ingredients per gaudir d'una deliciosa salsa que acompanya molt bé a les carns.
Ingredients
  • Mantega (3 cullerades)
  • Farina de blat (3 cullerades)
  • Llet (1 tassa)
  • Sal Pebre mòlt 
Preparació
  1. Agafem una paella i desfem la mantega.
     
  2. Quan estigui fosa, hi afegim farina i no deixem de remenar durant 2 minuts fins que es formi una massa no molt espessa.
     
  3. Anem afegint la llet a poc a poc sense deixar de remenar. És important no afegir més llet fins que l'anterior no estigui ben incorporada a la barreja, d'aquesta manera evitarem que es formin grumolls.
     
  4. Deixem que es deixi cuinar 3 minuts més a foc lent i sense deixar de remenar.
     
  5. Si la salsa ha quedat molt espessa, afegiu una culleradeta més de llet i es repeteix el pas anterior.
     
  6. Quan la salsa tingui la textura que desitgem, afegim la sal i el pebre blanc al seu gust.
     
  7. Remenem i ho retirem de la paella.
     
  8. Acompanyem aquesta salsa a per la carn i a gaudir.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Carn
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    5 minuts
  • Temps total
    10 minuts
Average: 4.5 (4 votes)

Productes relacionats

Pebre blanc

Sal fumada