Salsa pesto

Ingredients
  • 3 grans d'all
  • 2 cullerades de pinyons
  • 50 g de fulles fresques d'alfàbrega
  • 100 g de formatge ratllat parmesà
  • 150 cc d'oli d'oliva
Preparació

En un morter posem els 3 alls, amb una mica de sal, i els piquem fins a obtenir un puré fi, com si féssim "all i oli".

Afegim els pinyons i seguim picant fins a obtenir una pasta homogènia i ben unida. Afegim les herbes i es redueixen a puré.

Arribat a aquest punt es van incorporant cullerades de formatge i rajolins d'oli, donant-li voltes com si estiguéssim fent una maionesa. A mesura que es va afegint formatge i oli, es va provant a fi de parar en el moment que s'arribi al gust desitjat.

De l'aigua de cocció de la pasta, que n'haurem reservat una mica, li afegirem a aquest pesto per liquar-lo una mica i poder, posteriorment, barrejar-lo amb la pasta.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats