Seitons en adob

Ingredients
  • 1 kg de seitons
  • 4 grans d'all
  • Farina
  • Orenga
  • Comí
  • Pebre vermell dolç
  • Vinagre
  • Oli d'oliva
  • Sal Rosa
Preparació

Netegem i traiem l'espina central als seitons i els reservem.

Posem en un morter els grans d'all amb la pell i els piquem. Un cop fet això, afegim el comí, l'orenga, el pebre vermell i la sal i omplim el morter, si és petit, fins a dalt de vinagre.

Ho barregem tot molt bé i ho afegim als seitons juntament amb l'aigua, remenant amb les mans perquè tots agafin l'adob. Els reservem almenys durant 6 hores.

Passem els seitons ja adobats per farina, els fregim en oli molt calent i ja estaran llestos per menjar.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    2 hores
  • Temps total
    2 hores 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre vermell dolç

Sal rosa de l'Himalaia