Tonyina amb salsa picant

Ingredients
  • 1 kg de tonyina
  • All mòlt
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell picant
  • Bitxo
  • Sèsam
  • Picada
Preparació

Netegem i rentem bé la tonyina i la tallem a daus.

En una cassola de fang, aboquem l'oli d'oliva, l'escalfem, i afegim els grans d'all, pelats i picats al morter. Deixem fregir una mica els alls i afegim la culleradeta de pebre vermell, ho remenem bé i hi afegim l'aigua. Quan comenci a bullir, incorporem la tonyina, que ha de quedar tot just coberta per l'aigua, salem i posem una miqueta de bitxo, segons es desitgi més o menys picant.

Coem a foc mitjà uns 20 minuts. Abans que acabi la cocció, afegim els ingredients de la picada, picats al morter. Al moment de servir, empolvorem amb sèsam.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Average: 3 (2 votes)

Productes relacionats

Pebre vermell picant

Picada catalana

Sal marina amb caiena