Verdures al curri

Ingredients
  • 2 alls
  • 1 galanga
  • 1 gingebre
  • 2 pastanagues
  • 2 carabassons
  • 1 porro
  • Julivert
  • Alfàbrega
  • Oli d'oliva
  • Curri
Preparació

Rentem les verdures i pelem les pastanagues i els porros, trossejant només la part blanca. Pelem i piquem l'all. Tallarem la ceba i totes les verdures en juliana tractant de tenir trossos més o menys iguals. Reservem.

Posem a escalfar el wok. Un cop estigui calent hi afegirem dues culleres d'aigua o brou de verdures i una cullerada d'oli d'oliva. Ofegarem primer els alls, el gingebre tallat fi i la galanga. Quan estiguin daurats afegirem la ceba i la pastanaga.

Quan la pastanaga estigui al dente, afegirem el porro i el carbassó. Seguirem coent a foc suau fins que les verdures estiguin al dente. Si cal afegirem un got d'aigua o de brou durant la cocció.

Finalment afegirem el curri, el julivert trossejat i seguirem barrejant durant uns 3 minuts.

Servirem el plat amb una mica d'oli de sèsam i unes fulles d'alfàbrega fresques per sobre, acompanyat d'arròs bullit. Aconsellem acompanyar les verdures amb arròs basmati o arròs salvatge, o amb una barreja dels dos. El gust fort i perfumat d'aquests arrossos acompanya molt bé aquesta recepta i ajuda a neutralitzar el sabor lleugerament picant del curri.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Vegana
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats