Xurrasco rostit amb chimichurri

Ingredients
Preparació

Preescalfem el forn a 190ºC. Salpebrem els xurrascos, posem una mica d'oli d'oliva a la placa del forn i disposem les carns per rostir. Uns 20 minuts seran més que suficients, encara que depèn del punt que vulguem donar-li.

Mentre tant, preparem l'amaniment de chimichurri, que consisteix en barrejar l'oli d'oliva i el vinagre fins que emulsioni i, un cop emulsionat, ho barregem amb 6 cullerades de chimichurri i reservem per posar a carn més tard.

Servim el xurrasco rostit ben calent i li posem una mica de chimichurri per sobre. Podem acompanyar d'una amanida o unes patates rostides.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats

Chimichurri

Pebre negre

Sal fumada