Zamburiñas amb crema de bolets

Ingredients
  • 2 llaunes de zamburiñas en salsa vieira
  • 200 gr. de bolets de temporada
  • Brou (de pollastre o verdura)
  • 1 porro
  • 1 patata
  • 2 grans d'all
  • Llet de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
Preparació

Recepta per a 2 persones.

Rentar i tallar els bolets a trossos regulars. Fer el mateix amb el porro, la patata i dos grans d'all sense pell. Salteja les verdures breument en un cassó amb l'oli d'oliva. Cobrir amb 300 ml. de brou i coure a intensitat mitjana, aproximadament uns 20 minuts, afegint mitja llauna de zamburiñas cap al final de la cocció. Triturar i colar la crema i afegir 60 ml. de llet de soja. Salpebrar. Disposar la resta de les zamburiñas en salsa vieira lleugerament escorregudes sobre la fina crema de bolets, i decorar amb unes gotes d'oli d'oliva.

Recepta publicada al blog: Club amics de les conserves.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
    Sopes i cremes
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barreja de bolets

Mix pebres amb sal marina

Moixernons

Pebre negre

Trompetes de la mort (Craterellus cornucopioides)

Zamburiñas