Hamburguesa vegana de bròquil, pastanaga i espinacs

Per elaborar unes hamburgueses veganes a força de bròquil, pastanaga i espinacs és molt fàcil i la tindràs llista en menys de 30 minuts.
Ingredients
  • Bròquil (450 g)
  • Espinacs (225 g)
  • Pastanaga (1 unitat)
  • Pa ratllat o farina All en pols (1 culleradeta)
  • Julivert en pols (1 culleradeta)
  • Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
  • Sal (al gust)
  • Oli d'oliva verge (1 culleradeta)
Preparació
  1. Escalfem aigua calenta en un pot, afegint una piza de sal i oli. Quan l'aigua estigui en ebullició, afegim la pastanaga.
     
  2. Després de 7 minuts, afegirem el bròquil i 7 minuts després, afegim els espinacs. És important seguir aquest ordre perquè cada producte té el seu temps de cocció.
     
  3. Una vegada que les verdures estiguin ben cuites, les escorrerem i apartarem el brou, que després ens ajudarà a donar forma a les hamburgueses.
     
  4. Col·loquem les verdures en un recipient i les aixafem amb una forquilla, deixant una massa compacta.
     
  5. Afegim la sal, el pebre negre mòlt, l'all en pols i el julivert, ho remenem fins que tot estigui ben integrat.
     
  6. Introduïm a la barreja pa ratllat i una mica de brou i ho remenarem fins aconseguir una massa compacta.
     
  7. Donarem forma a les nostres hamburgueses i les posarem en una saltin a foc alt, durant per les dues parts i llest per menjar.
  • Cantitats
    4
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Saludable
    Vegana
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    25 minuts
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (4 votes)

Productes relacionats

Julivert

Pebre negre

Sal fumada