Pastís de pera, gingebre i cardamom

Us ensenyem a preparar un deliciós pastís de pera casolana molt agradable a paladar. Una vegada que ho preparis, et va encantar.
Ingredients
Preparació
  1. Comencem a preescalfar el forn a 180º amb calor a banda i banda i sense aire.
     
  2. Agafem les peres i les pelem, 3, les tallarem en fines làmines per a la decoració final i altres 2 els tallem en daus petits.
     
  3. Seguidament, vam batre la barreja d'ous, peres en glaçons, farina, sucre, llet, sal vainilla ensucrada, gingebre i cardamom.
     
  4. Batrem fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.
     
  5. Agafem un motlle i ho engreixaren amb una mica de mantega, espolsem una mica de farina i introduirem la massa.
     
  6. Col·loquem les fines làmines de pera que hem tallat prèviament.
     
  7. El posem al forn durant 50 minuts en alçada mitjana amb calor amunt i avall a 180ºC.
     
  8. Una vegada que estigui de fer, ho retirarem de forn, deixarem que es refredi a temperatura ambient i el desmoldearemos.
     
  9. Li donem un toc final afegint melmelada d'albercoc per sobre i a gaudir.
  • Cantitats
    6
  • Tipus de recepta
    Postre
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Dolç
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    50 minuts
  • Temps total
    60 minuts
Average: 4.8 (4 votes)

Productes relacionats

Cardamom

Gingebre

Vainilla