La patata és un producte que agrada a molts. Es pot preparar de moltes maneres i avui us anem a ensenyar a preparar unes delicioses patates al forn amb romaní.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Patates petites (500g)
- Romaní (3 culleradetes)
- All en pols (2 culleradetes)
- Oli d'oliva verge (5 culleradetes)
- Sal (a el gust)
- Pebre negre mòlt (1 culleradetes)
Preparació
              - Preescalfem el forn a 200ºC.
 
- Rentem i assequem les patates.
 
- Fem una barreja de sal, romaní, pebre negre mòlt, all en pols i oli d'oliva verge.
 
- Fem una petita ranura en les patates i afegim en el seu interior la barreja realitzada anteriorment.
 
- El posem en una safata, el introduïm a l'forn i ho deixem coure durant aproximadament una hora.
 
- Traiem de el forn i el servim com a guarnició o simplement per picar.
 
  - 
  Cantitats3
- 
  Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
- 
  Tipus de cuinaMediterrània
- 
  Temps de preparació10 minuts
- 
  Temps de cuinat1 hora
- 
  Temps total1 hora 10 minuts
 
   
   
  