Pit de pollastre amb llimona i romaní

Us anem a ensenyar a preparar un deliciós pollastre amb llimona i romaní. Una recepta senzilla, ràpida i sobretot deliciosa.
Ingredients
  • Pit de pollastre (4)
  • Llimona (1)
  • Romaní (1 culleradeta)
  • Sal (a el gust)
  • All molt (1 culleradeta)
  • Pebre negre (1 culleradeta)
  • Oli d'oliva verge (5 culleradetes)
Preparació
  1. Condimentar els pits de pollastre per ambdós costats amb pebre negre, sal i all en pols. Esprémer el suc d'una llimona.
     
  2. Preescalfeu la paella, afegir oli d'oliva verge i marcar els pits de pollastre per tots dos costats.
     
  3. Afegir suc de llimona i romaní, tapar la paella perquè penetri tot el sabor al pollastre. Afegir rodanxes de llimona per sobre per decorar. Deixar reposar el pollastre durant 5 minuts perquè el suc agafi cos, servir i llest per gaudir.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Plat Espanyol, Mediterrània
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Carn
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    25 minuts
Average: 3.4 (8 votes)

Productes relacionats

Pebre negre

Sal marina amb llimona