Pollastre asat amb prunes i pinyons

Recepta per pollastre rostit amb panses i pinyons. Sucós i saborós.
Ingredients
Preparació

Nadal és temps de celebrar, retrobar-nos, compartir llargues sobretaules i cuinar amb amor per als nostres. Aquest és un dels millors regals que pots fer als teus éssers estimats. Amb aquest pollastre rostit amb panses i pinyons, aconseguiràs que mai oblidin el sabor d'aquesta màgica nit de Nadal. Però si t'agrada tant la recepta com per fer-la en qualsevol altre moment, el resultat serà el mateix.

¡Oïda xef!


Per què ens agraden els fruits secs en aquesta recepta? Perquè aporten un sabor deliciós a aquest rostit, quedant molt més sucós i saborós. A més, el pollastre és una de les carns més saludables, que conté molt poc greix i proteïnes fàcils d'assimilar. Tens totes les espècies? Si et falta alguna, recorda que en Dani podràs trobar-les.

Preparació de pollastre rostit amb panses i pinyons:

  • Rentem, assequem el pollastre i ho assaonem.
     
  • Escalfem en una cassola amb oli i sofregim el pollastre uns 10 minuts fins que estigui ben daurat. Reservem.
     
  • Pelem i trossegem les cebes que afegim a la cassola.
     
  • Afegim la canyella, el pebre, el llorer i l'all.
     
  • Sofregim tot a foc mitjà durant 5 minuts, aproximadament.
     
  • Pelem i trossegem el tomàquet. Afegim a la cassola i sofregim 5 minuts més.
     
  • Ara, incorporem el pollastre i tirem el vi, el brandi i mig got d'aigua.
     
  • Cuinem durant uns 40 minuts a foc lent i tapat.
     
  • Si el pollastre es queda sec, podem afegir una mica d'aigua.
     
  • Afegim les prunes i les orellanes. Tapem i cuinem altres 25 minuts.
     
  • Finalment, empolvorem els pinyons per sobre i deixem coure 5 minuts més.

Abans de servir, deixa reposar una mica. Pot ser un bon moment per explicar-vos totes aquestes anècdotes i compartir records mentre gaudiu d'alguns aperitius ... en família, és clar!

  • Cantitats
    4 persones
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrànea, Nadalenca
  • Característiques
    Carn
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    1 hora 20 minuts
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Canyella

Mix pebres amb sal marina