Salpicó de marisc

El salpicó de marisc és una tapa típica espanyola, avui us anem a ensenyar com preparar aquest plat fresc, fàcil i ràpid amb les conserves DANI oferint la millor qualitat i sabor. Ideal per a l'estiu i ocasions especials com en Nadal.
Ingredients
Preparació
  1. Obrim les llaunes de conserva i les escorrem, mantenim 3 culleradetes d'escabetx i unes altres 3 d'oli d'oliva de el pop.
     
  2. Rentem i piquem la ceba i els pebrots.
     
  3. En un bol col·locarem tots els ingredients anteriors i afegirem la culleradeta de vinagre, les culleradetes que hem reservat anteriorment, les olives, el pebre negre mòlt i ho barregem tot.
     
  4. Empolvorem per sobre el pebre vermell dolç i a gaudir.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrànea
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps total
    10 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Pebre negre

Pebre vermell dolç