Ingredients
              - 150 g de carn de vedella magra
- 1 rovell d'ou
- Mostassa de dijon
- Salsa tabasco
- Tàperes
- Pebre blanc
- Pebre verd
- Ceba vermella
- Cibulet
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
              Piquem finament la carn amb ganivet i anem amanint-la al gust, amb una cullerada de mostassa de Dijon, unes gotetes de tabasco, un grapadet de tàperes picades, uns grans de pebre verd, cebollí picat i ceba (preferiblement vermella) picada. Barregem bé i comprovem el punt d'amaniment. Rectifiquem amb l'ingredient desitjat. Afegim el rovell de l'ou juntament amb una mica de pebre blanc i ho barregem de nou.
Deixem reposar el nostre steak tartar uns 10-15 minuts abans de servir perquè quedi ben macerada la carn. Es serveix fred.
 
  - 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Temps total30 minuts
 
   
  