Arròs caldós amb navalles

Ingredients
Preparació

Recepta per a 4 persones.

A la paella afegim una mica d'oli d'oliva i procedim a picar totes les verdures a trossos petits per fer el sofregit.

Quan tot estigui ben cuit, tirem el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.

A continuació afegim l'arròs, donant un parell de voltes. Seguidament aboquem el brou de peix en calent. Incorporar el safrà, l'all i la sal.

Deixem coure l'arròs de 25-30 minuts, i llavors afegim les navalles. Deixem coure tot un parell de minuts més. Reposar cinc minuts i a gaudir!

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    25 minuts
  • Temps de cuinat
    35 minuts
  • Temps total
    60 minuts
Average: 4.5 (6 votes)

Productes relacionats

Navalles

Sal marina amb llimona