Si vols preparar una autèntica pasta amb li sarde, una recepta tradicional de Sicília, queda't i t'ho ensenyem.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Pasta (360 g)
- Conserva de sardina en oli d'oliva DANI (2 llaunes)
- Pinyons DANI (10 g)
- All mòlt (2 culleradetes)
- Julivert full (2 culleradetes)
- Oli d'oliva verge (2 cullerades)
- Sal (al gust)
- Pebre de caiena sencera DANI (2 unitats)
Preparació
              - Coem la pasta seguint les passes de fabricant. I reservem 4 cullerades de l'aigua de cocció.
 
- Torrarem el pinyons en una paella sense oli, hi anar amb compte perquè es cremen fàcilment.
 
- Afegirem oli en una paella, tallem les dues unitats de pebre de caiena i les introduirem a la paella, ho deixarem que desprengui l'aroma durant 2 minuts i ho reservem.
 
- Una vegada que la pasta estigui feta, les escorrem i les introduïm en una cassola, afegim els pinyons, les sardines escorregudes, la sal, l'all en pols i el julivert.
 
- Seguidament retirarem la caiena de l'oli i ho posem la pasta i ho remenem.
 
- Deixem reposar durant 5 minuts i llest per gaudir.
 
  - 
  Cantitats4
- 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Tipus de cuinaMediterrània, Italiana
- 
  Temps de preparació10 minuts
- 
  Temps de cuinat20 minuts
- 
  Temps total30 minuts
 
   
   
   
  