Pasta amb sardines i pinyons

Si vols preparar una autèntica pasta amb li sarde, una recepta tradicional de Sicília, queda't i t'ho ensenyem.
Ingredients
Preparació
  1. Coem la pasta seguint les passes de fabricant. I reservem 4 cullerades de l'aigua de cocció.
     
  2. Torrarem el pinyons en una paella sense oli, hi anar amb compte perquè es cremen fàcilment.
     
  3. Afegirem oli en una paella, tallem les dues unitats de pebre de caiena i les introduirem a la paella, ho deixarem que desprengui l'aroma durant 2 minuts i ho reservem.
     
  4. Una vegada que la pasta estigui feta, les escorrem i les introduïm en una cassola, afegim els pinyons, les sardines escorregudes, la sal, l'all en pols i el julivert.
     
  5. Seguidament retirarem la caiena de l'oli i ho posem la pasta i ho remenem.
     
  6. Deixem reposar durant 5 minuts i llest per gaudir.
  • Cantitats
    4
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrània, Italiana
  • Característiques
    Per l'estiu
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    20 minuts
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats