Taglatielle amb ceps

Una bona combinació de pasta i ceps aporta un gran valor nutricional com a font de fibra, proteïnes i potassi.
Ingredients
Preparació
  1. Hidratem els ceps DANI en aigua durant 30 min.
     
  2. Després els eixuguem i els tallem al nostre gust.
     
  3. Escalfar oli en una paella. Afegim els ceps i el movem fins que absorbeixi la seva pròpia aigua.
     
  4. Seguidament s'incorpora l'all en pols, la sal i el julivert fins que quedin daurats i el reservem.
     
  5. Bullir els taglatielle en abundant aigua amb sal.
     
  6. Escorrem bé la tagliatelle, ho barregem amb els ceps i per sobre donem un toc de pebre negre mòlt.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrani, Italià
  • Característiques
    Saludable
    Vegana
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats