Una bona combinació de pasta i ceps aporta un gran valor nutricional com a font de fibra, proteïnes i potassi.
      
                    
                    
  Ingredients
              - Taglatielle (200g)
- Ceps (500g)
- All en pols (2 culleradetes)
- Oli d'oliva (2 chucharas)
- Julivert mòlt (1 culleradeta)
- Pebre negre (1/2 culleradeta)
- Sal
Preparació
              - Hidratem els ceps DANI en aigua durant 30 min.
 
- Després els eixuguem i els tallem al nostre gust.
 
- Escalfar oli en una paella. Afegim els ceps i el movem fins que absorbeixi la seva pròpia aigua.
 
- Seguidament s'incorpora l'all en pols, la sal i el julivert fins que quedin daurats i el reservem.
 
- Bullir els taglatielle en abundant aigua amb sal.
 
- Escorrem bé la tagliatelle, ho barregem amb els ceps i per sobre donem un toc de pebre negre mòlt.
 
  - 
  Cantitats2
- 
  Tipus de receptaPlat principal
- 
  Tipus de cuinaMediterrani, Italià
- 
  Temps de preparació30 minuts
- 
  Temps de cuinat15 minuts
- 
  Temps total45 minuts
 
   
   
   
  